Nachtleven op Malta

Voor het meest uitbundige nachtleven moet u in Paceville zijn, maar ook in andere badplaatsen en steden als Valletta, Mdina en Vittorosia kunt u een leuke avond uit hebben.

Paceville

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De meeste clubs en bars in Paceville, een wijk in St. Julians, zijn rond het hoofdplein gevestigd in de straten Trejqet Dragonara, Triq Wilga, Triq San Gorg en St. Rita Steps. Populaire bars zijn Qube, Footloose en de Scandinavische bar Nordic. Populaire clubs zijn Axis, Empire en Havanna, waar met name urban muziek wordt gedraaid. Salsaliefhebbers kunnen naar Fuego en voor rock moet je in het Hard Rock Café zijn, dat zich in het Bay Street Complex bevindt.

Overig nachtleven

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Ook in overige badplaatsen als Qawra, Bugibba en Sliema vindt u de nodige bars en pubs waar u prima een avond door kunt brengen. Zoekt u een meer authentieke Maltese ervaring, probeert u dan eens de straatjes van steden als Valletta, Mdina en Vittorosia. Ga uitgebreid dineren in een traditioneel restaurant of geniet van een cocktail op een sfeervol (dak)terras. Echt op zijn Maltees feest vieren kunt u wanneer u een Festa bijwoont. Tijdens deze festas ter ere van de patroonheilige van het dorp haalt men alles uit de kast om een goed dorpsfeest te organiseren. Tot slot kunt u in het hoogseizoen op de grote stranden van Malta strandfeesten verwachten, waarbij met name Paradise Bay populair is. Informeert u ter plaatse naar data en tijden.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties